Waar moet je op letten bij het kopen van een condoom

Laten we eerlijk zijn: condooms kopen in de drogisterij vinden we allemaal verschrikkelijk. Je hebt toch snel het gevoel dat je raar wordt aangekeken. Gelukkig kun je tegenwoordig jouw condooms ook heel gemakkelijk online bestellen. Ze worden vervolgens zeer discreet bij jou thuisbezorgd. Maar het is wel belangrijk om goed op te letten bij het bestellen van een condoom. Want heb jij nou condoom maat 64 of maat 68? Door hier een duidelijk antwoord op te weten, kun je vervelende online miskopen voorkomen. In dit artikel lees je precies waar je op moet letten.

Het materiaal van het condoom

Als eerste is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal waarvan de condoom is gemaakt. De meeste condooms worden gemaakt van latex. Latex is namelijk een zeer sterk en flexibel materiaal. Daarnaast is latex zeer flexibel waardoor er weinig gevoel verloren gaat. Helaas zijn er ook mensen die allergisch zijn voor rubber, en dus ook voor latex. Gelukkig is er voor deze mensen een goed alternatief op de markt. Ze kunnen namelijk beter een kunststof condoom gebruiken.

De maat van het condoom

Het is belangrijk om niet zomaar de eerste de beste condooms te bestellen. Om het plezier optimaal te behouden, wil je namelijk een condoom dat goed aansluit op je lichaam maar niet té strak zit. Té strakke condooms kunnen niet alleen pijn doen, maar ook de huid irriteren. Het is daarom zeer belangrijk om je maat te weten. Gelukkig kun je dit gemakkelijk berekenen door de omtrek van je geslachtsdeel te meten. Bij een omtrek van 13-14 centimeter heb je bijvoorbeeld condoom maat 64. Wanneer je de juiste maat weet, kun je snel je condooms bestellen.

Controleer de webwinkel

Afgezien van de condooms zelf, is het natuurlijk ook heel belangrijk om de webwinkel te controleren. Je wilt immers graag condooms kopen bij een betrouwbare en discrete webwinkel. Hiervoor is het heel belangrijk dat een webwinkel kennis van zaken heeft. Lees daarom de informatie bij de condooms goed door. Schroom ook vooral niet om meerdere webwinkels met elkaar te vergelijken, en neem een kijkje bij de online reviews. Op deze manier kun je vervelende miskopen of online oplichting voorkomen. Ben je tevreden over de aankoop van het condoom maat 64? Vergeet dan vooral niet om de website toe te voegen aan je bladwijzers. Zo weet je, voor de volgende keer, precies waar je moet zijn!

Geef een reactie