Meer mans met duo rolgordijnen

Laat voor eens en altijd duidelijk zijn dat duo rolgordijnen niet twee identieke rolgordijnen zijn die voor twee verschillende ramen hangen. Duo rolgordijn is echt iets heel anders. Met deze gordijnen ben je namelijk vooral in staat om de mate van privacy perfect te regelen. Je kunt door de verschillende lagen stof bovendien de inkijk in jouw woonkamer reduceren, terwijl je aan de andere kant toch voldoende lichtinval houdt.

Combinatie van de veelzijdigheid van jaloezieën en het gemak van rolgordijnen

De veelzijdigheid van jaloezieën en het ultieme gemak van een rolgordijnen. Duo rolgordijnen hebben deze twee eigenschappen op perfecte wijze weten te combineren. De rolgordijnen beschikken namelijk over twee lagen stof: een transparante stof en een verduisterende of semi transparante soort stof. De banen bewegen voor elkaar langs en dat betekent dus dat je in alle gevallen de mate van privacy helemaal zelf kunt bepalen. Duo rolgordijnen hebben kenmerken van verschillende soorten gordijnen. Dat maakt het dus mogelijk dat je aan de ene kant de mate van privacy in jouw woonkamer kunt vergroten, maar tegelijk toch voldoende lichtinval in je woning houdt. Vaak is het met gordijnen een kwestie van kiezen. Je hebt of een verduisterend gordijn of een transparante uitvoering. Met een duo rolgordijn heb je het beste van twee werelden als het gaat om raamdecoratie.

Grijp de kans je gordijn op maat te laten maken met beide handen aan

Behalve de genoemde bijzondere eigenschappen van duo rolgordijnen kun je wat betreft dit gordijn toch al steeds voor maatwerk kiezen. Je kunt de gordijnen ook op maat laten maken en als die kans er is, grijp die dan met beide handen aan. Dan weet je namelijk zeker dat de gordijnen perfect passen en al even goed voor je ramen hangen. Op maat laten maken betekent eveneens dat er niet bijgeknipt hoeft te worden zoals bijsnijden ook in het geheel niet aan de orde is waardoor het goed is om hier rekening mee te houden.

Genoeg privacy en ook al genoeg lichtinval in je woonkamer

Het kleurenpalet is de afgelopen jaren wat betreft de duo rolgordijnen ook al gegroeid. Ondertussen zie je dit gordijnen op tal van verschillende plaatsen en kunnen ze steeds andere functies hebben. Zo kiezen mensen voor dit gordijn voor de ramen van de slaapkamer voor de verduisterende werking. Vaak zie je het gordijn echter vooral terug in de woonkamer. Met deze gordijnen heb je eindelijk de optie om de privacy te vergroten, maar wel die prachtige lichtinval in je huis te behouden.

Geef een reactie