Een kerstgeschenk verzinnen valt nog niet mee

Of je nu voor kleine kerstcadeautjes gaat of voor een uitgebreid kerstpakket, het valt nog niet mee om een goed kerstgeschenk te verzinnen. Dat is privé al bijna niet te doen, laat staan dat je een kerstgeschenk moet vinden voor al je medewerkers! Het is dus zaak dat je daar op tijd mee begint. Nu kan ik me zo voorstellen dat augustus je wat vroeg lijkt. Maar eigenlijk is dit juist de ideale maand om na te denken over de komende Kerst en het bijbehorende kerstgeschenk voor je medewerkers. Je wilt een origineel kerstgeschenk, maar wel een dat binnen je budget blijft. Het is dus slim om eerst het aantal medewerkers te tellen en aan de hand daarvan je budget per kerstgeschenk te bepalen. Wanneer je dan online kijkt, dan zie je dat er altijd mogelijkheden zijn.

Een kerstgeschenk hoeft niet altijd maar alcohol te bevatten

Het is, in Nederland, heel gebruikelijk om aan te komen met een fles wijn of bubbels op een kerstfeest. Ook als dat het kerstfeest van je werk is. Maar wat nu als je mensen in dienst hebt die niet drinken? Sommigen wellicht vanwege hun overtuiging, anderen vanwege een zwangerschap en weer anderen omdat ze het gewoon niet lekker vinden. Dan is het zonde om een mooie wijn te kiezen om toe te voegen aan het kerstpakket. Je kunt prima kerstgeschenken zonder alcohol vinden, kijk gewoon maar eens online!

Lekkers mag niet ontbreken

Wat lekker is, is natuurlijk heel persoonlijk. De een zal gek zijn op chocolade en de ander zal ervan gruwen. Maar door te zorgen voor een gevarieerd kerstpakket, zorg je ervoor dat er altijd iets in zit dat gewaardeerd wordt door je medewerker. Je kunt helemaal voor veilig gaan en een kerstpakket bestellen waar niets lekkers in zit, maar eigenlijk hoort het er wel gewoon bij.

Bestel nu alvast, dan ben je zeker op tijd

Heb je op de site een mooi kerstpakket gezien waarvan je vindt dat het echt heel goed zou passen bij jouw personeel? Wacht dan niet langer! Bestel het pakket nu alvast. Je hoeft geen ruimte te maken in het magazijn om de pakketten zo lang te kunnen opslaan. De pakketten worden vanaf 6 december 2021 uitgeleverd. Mooi op tijd voor het kerstfeest van je werk en dus mooi op tijd voor de kerst. Ben je bang dat je mensen vergeet? Bestel dan altijd wat extra kerstpakketten. Hoe meer je er bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden!

Geef een reactie