Ga jij dit jaar voor een aluminium lounge set?

De zomer staat voor de deur en loungeset sale komt er bij vele winkels aan. Maar waar kijk jij naar wanneer je een lounge set koopt? Wij zetten in deze blog de aluminium loungeset in het zonnetje zodat jij meer informatie er over krijgt. 

 

De zon begint weer te schijnen en langzaam maar zeker gaan de mensen weer naar buiten. In het park wordt weer gespeeld en ook de terrassen worden weer gevuld. Ook je tuin begint weer te bloeien en beetje bij beetje groeit het verlangen om daar comfortabel je zomeravonden door te kunnen brengen. 

Wil je op een fijne manier lekker onderuit kunnen genieten van die warme dagen in je tuin, maar heb je slechts een paar oude plastic stoelen, dan is het misschien eens tijd om je te verdiepen in een nieuwe aluminium loungeset. De duurzame en stijlvolle tuinmeubels van aluminium kunnen jouw tuin een compleet nieuw aanzicht geven en je het comfort bieden waar je al geruime tijd naar op zoek was. 

Er zijn tegenwoordig heel veel opties beschikbaar waarmee jij je tuin kunt omtoveren tot een comfortabele lounge waar mensen met tegenzin uit omhoog komen. Wil je een fijne zithoek waar je met meerdere mensen fijn op een bank kunt liggen of ben je juist op zoek naar comfortable stoelen waar je lekker in weg kunt kruipen. Een fijne tafel erbij en misschien een nieuwe parasol om je van de nodige schaduw te voorzien en je bent klaar voor een lange zomer in de tuin. 

Weinig tot geen onderhoud

Het feit dat een aluminium loungeset in je tuin weinig tot geen onderhoud nodig heeft is een groot voordeel. Je kunt je meubilair het hele jaar door buiten laten staan en er is niks aan de hand. Het aluminium is gepoedercoat, waardoor vuil heel makkelijk te verwijderen is. Als de winter ten einde komt en de zon laat zich weer zien, dan hoef je alleen maar even met een sopje en een borsteltje het alumium schoon te maken, zodat je daarna weer optimaal kunt genieten van je tuinmeubilair. 

Hetzelfde geldt voor de kussens die bij iedere set geleverd worden. Deze zijn erg sterk door een combinatie van polyester en katoen, een hoogwaardige kwaliteit garanderend. De kussenhoezen zijn afritsbaar en kunnen (koud) gewassen worden. Gedurende de wintermaanden wordt wel aangeraden ze op een droge en geventileerde plaats te bewaren.

 

Zorg dat jij er klaar voor bent wanneer je heerlijk in de tuin van de zon wilt genieten.

Geef een reactie