Epoxy vloercoating bij MR. Boat

Ben je opzoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer of ergens anders in huis? Dan kun je in plaats van het saaie laminaat ook kiezen voor een epoxy vloer. Bij MR. Boat hebben ze deze voor jou. Dan is het niet een gietvloer wat je vaak ziet. Nee, bij Mr. Boat maken ze gebruik van een vloercoating. Je brengt 2 kleine lagen aan die allebei gekleurd zijn en op die manier een hele goede dekking geven. Ook heb je voor alle ondergronden geen primer nodig, je kunt de epoxy er meteen op aanbrengen met een roller. Alleen voor licht vochtige ondergronden heb je een prime nodig zodat je zeker weet dat hij goed pakt. Maar bij Mr. Boat kun je niet alleen terecht voor vloercoating. Je kunt hier ook epoxy resin kopen die je kunt gebruiken bij jouw resin art projecten.

Epoxy vloeren

Als je er voor kiest om een epoxy vloer te gaan aanleggen zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Als je bijvoorbeeld de vloercoating wilt aanbrengen in een badkamer is het verstandig om daar antislip korrels aan toe te voegen. Als er op de epoxy laag water komt wordt dit erg glad. Het voordeel is wel dat je het gemakkelijk schoon kunt maken. Maar de vloercoating kan op meer plekken worden gebruikt zoals de woonkamer of garage. Het geeft namelijk een zeer strak uiterlijk. Zo past het perfect bij een modern of industrieel interieur. En in de garage is het ook ideaal omdat de epoxy vloer bestendig is tegen chemicaliën zoals olie en schoonmaakmiddelen. Dan hoef je je ook geen zorgen te maken als je iets aan de auto wilt doen en op de vloer knoeit. Je maakt het gemakkelijk met een vochtige doek schoon. Zoals ik net al had vermeld heeft MR. Boat niet alleen spullen epoxy vloeren maar ook epoxy resin voor jouw projecten. Zo kun je ook je eigen onderzetters maken of jouw eigen gemaakte spullen coating met een dunne laag epoxy resin zodat deze langer mee gaat

Voor de hobbyisten

Als je opzoek bent naar epoxy resin voor hobby gebruik kun je ook terecht bij MR. Boat. Zij verkopen alles wat je nodig hebt. Ook verkopen ze pakketten waar alles in zit om te beginnen. Epoxy resin bestaat uit 2 componenten die zelf doorzichtig zijn. Hier kun je nog een metallic kleur pigment aan toe voegen zodat je de kleur krijgt die je wenst. En dan kun je starten met het gieten of met de coating van jouw project. 

Geef een reactie