Het dichten van de kloof tussen fashion en comfort

Ik hou erg veel van comfortabele kleding. Als ik iedere dag thuis kom, is dan ook het eerste wat ik doe: oncomfortabele kleren uit, comfortabele kleren aan. Dit is een heerlijk gevoel. Als ik de deur uitga, vindt het omgekeerde proces plaats. Helaas is hier ook het tegenovergestelde gevoel van toepassing. Ik ervaar het als onprettig om me in strakke jeans te wurmen, getailleerde shirtjes aan te trekken en mijn voeten in krappe pumps te persen. Vandaar dat ik me onlangs de onvermijdelijke vraag stelde: waarom doe ik dit eigenlijk? Er moet toch ook comfortabele kleding te vinden zijn die er tegelijkertijd fashionable uitziet? En zo begon mijn missie om de kloof tussen fashion en comfort te dichten. Hierin slaagde ik toen ik het merk lumi3re ontdekte.

Het is een kwestie van stijl

Deels is het een kwestie van de stijl die je jezelf wil aanmeten. Ik dacht altijd dat ik een meisje-meisje was, die strakke shirtjes droeg en rokjes en leuke jurkjes. Maar deze keuze heb ik nooit bewust gemaakt. Ik begon er ooit mee omdat mijn vriendinnen op de middelbare school het ook droegen. Nu ben ik een volwassen en zelfverzekerde vrouw en is het tijd om mijn eigen stijl te kiezen. In plaats van al die strakke kleren, bewijst iemand als Billy Eilish dat comfortabele kleding ook stijlvol kan zijn. Het geeft je een meer stoere, alternatieve look. Zelf vond ik een soortgelijke look bij de trainingspakken van lumi3re.

Lumi3re: comfortabel én stijlvol

Het lumiere trainingspak verschijnt in meerdere soorten en maten. Deze zijn niet, zoals veel traditionele trainingspakken, bedoeld om in te sporten. Ze zijn namelijk hardstikke hip, waardoor het ook als streetwear zeer geschikt is. Er zijn hoodies en joggingsbroeken in verschillende kleuren, voor zowel mannen als vrouwen. Voor mij vormen deze pakken van lumi3re de perfecte middenweg tussen fashion en comfort. Het is een uiterst comfortabel kloffie, maar tegelijk loop je er allesbehalve slonzig bij. Daarnaast heb ik een iets meer extravagant lumiere trainingspak aangeschaft. Dit is gemaakt van de heerlijke stof velvet, dat een licht glanzend effect heeft en sluit door middel van een rits. Voortaan geen gedoe meer met pumps, jeans en shirtjes. Ik ben verliefd op mijn lumiere trainingspak! Heb je ook genoeg van al die strakke, oncomfortabele kleding? Billy Eilish heeft comfort kleding hip gemaakt. waardoor je geen vreemde eend in de bijt bent als je haar voorbeeld volgt. Kijk voor je eigen comfortabele outfit eens naar kleding van het merk lumi3re!

Geef een reactie