Heb jij schoenen die voldoen aan de schoenentrends?

We zitten midden in de zomer, maar we beginnen met de mode al richting de winter te gaan. En daar moeten we niet te laat mee zijn. Want voor je het weet is alles uitverkocht. Dus Nubikk schoenen paraat en zorg dat jij klaar bent voor de winter trends. Ga jij voor Nubikk dames schoenen of voor Nikes?

 

De trends onder de schoenen deze winter

Van een vleugje disco tot power pumps: dit zijn de grootste schoenentrends voor winter 2021. 

Alleen al omdat afgelopen winter in het teken stond van loungeproof schoeisel, verdient onze schoenenkast in 2021 een upgrade. Komend jaar zeggen we de comfortabele trends gelukkig nog niet compleet gedag, maar is er wél ruimte voor meer feestelijkheid (en parels, en platforms!). Je kunt er hoe dan ook niet vroeg genoeg bij zijn, als het op de schoenentrends voor winter 2021 aankomt. 

Schoenentrends winter 2021

Vogue wierp daarom alvast een kritische blik op de meest recente presentaties. De brandende vraag is namelijk: wat worden de trends voor winter 2021, en hoe gaan we ze dragen? Op die laatste vraag geven wij alvast antwoord, zodat geen verrassende trend je meer vreemd is. Van torenhoge loafers tot de mooiste versieringen: dit zijn de grootste schoenentrends voor winter 2021.

 

Disco fever

Hoewel het af en toe ver weg voelt, komt een post-covid tijdperk er (ooit) écht aan. Aan feestschoenen is er tegen die tijd in ieder geval geen gebrek, want talloze ontwerpers voegden een vleugje disco fever toe aan hun collecties. Het kon Prada, Victoria Beckham, Jil Sander en Gucci niet metallic genoeg zijn, waardoor het met die eerste clubavond wel snor zit.

Hoe stijl je ze?

Glinsterschoenen zijn bij uitstek dé eyecatcher van je outfit. Om de balans te behouden, combineren ze goed met klassieke items die een (subtiele) groovy vibe hebben. Denk: denim met wijde pijpen, en een oversized mantel met een pofmouw.

 

Power pumps

Hoewel platte schoenen nog steeds het straatbeeld regeren, is de gepunte power pump langzaam op een terugkeer aan het broeien. De puntige hak werd gezien bij Valentino en Michael Kors, terwijl Gucci een 90's-inspired sling back aan het geheel toevoegde. Ook Balmain, Dries van Noten en Moschino verwerkten de hak, die gelukkig lang niet altijd torenhoog hoeft te zijn, in hun collecties.

Hoe stijl je ze?

Combineer ze voor een kantoordag met een goed pak, bijvoorbeeld in een fruitkleur. In de avond staan ze uitstekend bij een lange slipdress in een neutrale tint, waar je eventueel een turtleneck onder kunt dragen. Hoef je alleen die espresso martini nog maar te bestellen.

 

Ben jij al klaar voor de winter en on trend?

Geef een reactie